Tarieven - Weddingplanner Roosendaal, voor de mooiste dag van jullie leven!

De perfecte bruiloft voor elk budget!


Weddingplanner Ceremoniemeester Styling Destination Weddings
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Jullie hebben het voornemen om te gaan trouwen.
Dit is super spannend en daarom is het wel zo fijn om in het begin al een goed beeld te krijgen van het financiële plaatje. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek worden jullie wensen besproken en kan Weddings4All jullie een goede kostenindicatie geven. Jullie bepalen zelf wat Weddings4All voor jullie gaat doen en wat bijvoorbeeld ook weer niet.

Transparantie vinden wij erg belangrijk en daarom zal Weddings4All middels een online tool een volledige inzage in de urenverantwoording geven. U ziet bijvoorbeeld gelijk een actueel overzicht van de totale kosten.
Wel zo fijn !

~ Algemene informatie ~

Een vast uurtarief of een vooraf overeengekomen all-in prijs.
~
Voor de volledige styling van een bruiloft, heeft Weddings4All gemiddeld +/- 30 uur ** nodig.
~
Aan het ceremoniemeesterschap besteedt Weddings4All gemiddeld 20 uur **.
(10uur ter voorbereiding en 10uur op de huwelijksdag zelf)
~
Een gemiddelde urenindicatie geven voor een A tot Z wedding is erg lastig. Weddings4All ontwerpt unieke bruiloften en ieder aanstaand bruidspaar heeft andere wensen. Desalniettemin kost een A tot Z wedding gemiddeld tussen de 30 en 40 uur** aan voorbereiding.
~
Trouwen kost geld, maar hoe hoog het uiteindelijk bedrag wordt heb je voor een groot deel zelf in de hand. Bedenk goed tijdens het lezen van de bovengenoemde indicaties: niemand is gemiddeld, iedereen is uniek! Ook iedere bruiloft is uniek. Wil je weten wat jullie droomhuwelijk gaat kosten? Vraag via onze contactpagina een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.


** De getoonde uren zijn indicatief. Na een eerste kennismaking kan een beter beeld geschetst worden. De benodigde uren zijn afhankelijk van uw wensen.


Weddingplanner Ceremoniemeester Styling Destination Weddings
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu